Előfizetői tartalom

Harc utolsó vérig – Nem akar lemondani Boris Johnson

Németh Martin
Egyre nagyobb bajban Boris Johnson, miután a kabinetszobában megtartott születésnapi összejövetelről szóló hírek láttak napvilágot. Bombaként robbant a hír, hogy a partik kapcsán már a Scotland Yard is vizsgálódik. A Downing Street 10-ben megtartott partikat vizsgáló jelentés csak a jövő héten kerül nyilvánosságra, de továbbra is a botránytól volt hangos a brit parlament alsóháza. A szerdai miniszterelnöki kérdések (PMQs) során Keir Starmer ismét hevesen támadta Johnsont, a Munkáspárt pedig egyre nagyobb erőt mutat a zuhanó Konzervatív Párttal szemben. A miniszterelnök azonban nem hátrál meg, kitartóan védi székét.

Rajtaütés Hétfőn újabb megdöbbentő hír látott napvilágot: az összejöveteleket korábban tagadó Boris Johnson születésnapját 30 fő ünnepelte a Downing Street 10. kabinetszobájában. Az ITV News értesülései szerint a miniszterelnök felesége, Carrie Johnson segített megszervezni számára egy meglepetés-összejövetelt június 19-én délután, 14 óra után. Állítólag 30...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái