Előfizetői tartalom

Készül a mesterterv: minden korábbinál brutálisabb támadást terveznek Putyin ellen

A héten tárgyal az Egyesült Államok szenátusa egy olyan szankciós csomagról, mellyel Oroszországot minden korábbinál szigorúbb büntetésekkel sújtanák. Az Ukrajna megtámadásának megtorlására tervezett intézkedések sorozata annyira durva lesz, hogy egyelőre csak „minden szankció anyja” névvel hivatkoznak rá. Arról is tárgyalnak az amerikai szenátorok, hogy „elrettentő jelleggel” szankcionálják Oroszországot, annak ellenére, hogy a Kreml továbbra is ragaszkodik abbéli állásfoglalásához, hogy nem tervezik megtámadni Ukrajnát.

Készül „minden szankciók anyja” Robert "Bob" Menendez szenátor. Fotó: Bob Menendez via Commons A héten tárgyal az amerikai törvényhozás felsőháza, a szenátus egy olyan szankciós csomagról, amely minden korábbinál durvább büntetéseket szabhat ki Oroszországra, amennyiben az nyíltan megtámadja Ukrajnát. Bob Menendez, a szenátus külkapcsolati testületének demokrata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés