Előfizetői tartalom

Kirobban holnap a háború? Itt van minden, amit tudni kell a lehetséges orosz támadásról

Hónapok óta nagy a feszültség Ukrajna körül, ahogy Oroszország már közel 150 ezer katonát vont össze az ukrán határon és Fehéroroszágban. A múlt héten amerikai vezetők már meg is nevezték az orosz támadás lehetséges dátumát: február 16, szerda, azaz a holnapi nap. Ukrajna vezetése nyugtatni próbálja továbbra is a kedélyeket, Oroszország pedig tagadja, hogy támadásra készülne.

Amerika szerint holnap támadhat Oroszország Múlt pénteken a Der Spiegel német lap közölt egy cikket, melyben amerikai hírszerzési forrásokra hivatkozva azt írták, hogy február 16-án támadást indíthat Ukrajna ellen az orosz haderő. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 11. Der Spiegel: Amerika szerint szerdán indít támadást Oroszország Később a Politico konkretizálta: Joe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés