Előfizetői tartalom

Komoly harcok bontakoztak ki az ukrán nagyvárosok körül, szivárognak a videók az összecsapásokról

Folyamatosan jönnek a hírek az orosz-ukrán háborúról. Úgy tűnik, az eleinte töretlen orosz offenzíva valamennyire lelassult, heves harcok bontakoztak ki az ukrán főváros, Kijev és a második legnagyobb város, Harkov körül. Összecsapások zajlanak még Szumi és Herszon térségében is. A kiszivárgott felvételek alapján mindkét oldal komoly veszteségeket szenvedett.

A kezdeti, gyors orosz sikerek ellenére úgy tűnik, az ukránok felvették a kesztyűt. Kijev körül nagyon heves harcok bontakoztak ki, több orosz helikoptert is lelőttek Stinger-rakétákkal és az ukrán légierő megmaradt gépei akcióba lendültek: Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 24. Nagyon durva légicsata dúl Kijev körül Most viszont úgy néz ki, az oroszok elfoglalták a Hosztomel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés