Előfizetői tartalom

Ostrom alatt Kijev, durva harcok voltak éjszaka az ukrán fővárosban

Egész éjjel heves harcok dúltak az ukrán főváros, Kijev körül, folyamatos volt a fegyverropogás a közel hárommilliós település térségében. Zelenszkij elnök még mindig a frontvonalakat járja, hogy a katonákat bátorítsa. Az ENSZ BT elítélő határozatát Oroszország megvétózta. Ma további szankciók jöhetnek Oroszország ellen, Putyin elnököt és Lavrov miniszter kitiltották több országból is. Ezek az éjszaka legfontosabb eseményei.

Egész éjjel ostrom alatt tartotta az orosz haderő az ukrán fővárost, úgy tűnik viszont, hogy még mindig csupán a külvárosban mennek a harcok. A település élő kameráin folyamatosan hallani a fegyverropogást. Heavy fighting ongoing in Kyiv pic.twitter.com/MWTg4arzmN— ELINT (News) February 26, 2022 Volodimir Zelenszkij elnök állítólag egész éjjel járta a várost, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés