Előfizetői tartalom

Az ukránok állítólag elfoglaltak egy orosz termobárikus rakétavetőt

Úgy tűnik, az orosz haderő egyre demotiváltabb Ukrajnában, már igencsak komoly fegyverrendszereket hagynak el a kezelőik teljesen működőképes állapotban. A nap folyamán állítólag az ukrán haderő kezére került egy TOSz-1-es nehéz lángszóró, illetve elhagytak az oroszok egy TOR-M2-es légvédelmi rakétarendszert és egy BTR-menetoszlopot is.

Úgy néz ki, tényleg egyre demotiváltabbak az Ukrajnát támadó orosz erők, már nemcsak BTR-eket, BMP-ket, T-72-eseket hagynak el, hanem kifejezetten drága és szofisztikált katonai eszközöket is, melyeket az ukrán haderő folyamatosan vesz birtokba. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 01. Elkezdték az ukránok felhasználni az elhagyott orosz páncélosokat Az orosz-ukrán háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés