Előfizetői tartalom

Putyin barbár eszközöket alkalmaz a civilek ellen a britek szerint - Kiraknák Oroszországot az ENSZ BT-ből?

Portfolio
Boris Johnson brit miniszterelnök lengyelországi utazása során barbárnak és válogatás nélkülinek nevezte Vlagyimir Putyin ukrajnai taktikáját a civilekkel szemben, emellett kijelentette: egyre biztosabb abban, hogy az ukrajnai invázió elbukik. A BBC információi szerint az Egyesült Királyság azt fontolgatja, hogy kezdeményezi Oroszország kizárását az ENSZ Biztonsági Tanácsából.

Vlagyimir Putyin "barbár és válogatás nélküli" taktikát alkalmaz a civilek ellen - mondta Boris Johnson. A brit miniszterelnök szerint az orosz elnök "végzetesen alábecsülte" az ukrán nép harci hajlandóságát és a Nyugat elszántságát. A lengyelországi látogatása során elmondta azt is, hogy az Egyesült Királyság 220 millió font humanitárius segélyt különített el. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés