Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború: erőre kapott az orosz offenzíva, így áll a frontvonal csütörtök délelőtt

Egy hete tart az orosz-ukrán háború. Az orosz offenzíva erőre kapott, különösen délen haladnak gyorsan, ahol sikerült elfoglalni Herszont és kialakítani az összekötő-folyósot a Krím és a szakadárok által uralt Donbasz között. A Kijev felé induló hatalmas katonai konvoj várakozik, Harkov pedig egyre durvább tüzérségi tűz alatt áll. Szumit, Csernihivet még mindig nem sikerült bevenni. Így áll a frontvonal csütörtök délelőtt.

Továbbra is Ukrajna déli részén halad a legjobban az orosz támadás. Elfoglalták az oroszok tegnap az Ukrajna délnyugati részén található Herszont – a nap közben bejelentett hírt este az ukrán fél is megerősítette. A város körül heves harcok voltak néhány napon át, viszont úgy néz ki, a városközpontot sikerült megkímélni. Elemzők arról ötletelnek most, hogy az oroszok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés