Előfizetői tartalom

Mit jelentenek a színes szalagok az orosz és az ukrán katonákon? Íme a válasz

Mióta kirobbant az orosz-ukrán konfliktus, azóta láthatunk képeket arról, hogy mindkét oldal katonái egyre feltűnőbb ragasztószalagokat, karszalagokat, rongyokat aggatnak magukra. Vannak, akik furcsállják, hogy ezek az igencsak feltűnő jelzések terepszínű zubbonyokra, sisakhuzatokra kerülnek fel. Valójában pont a feltűnőség a cél, mutatjuk, miért.

Mióta kirobbant a nyílt orosz-ukrán háború, azóta láthatunk olyan képeket, melyen az orosz és az ukrán oldal is karszalagokkal jelöli saját katonáit. Az elmúlt napokban egyre több olyan képet is megfigyelhettünk, melyen a katonák már a sisakjukat és a zubbonyukat is összeragasztották színes ragasztószalaggal. Ők például orosz katonák: 5 Russian soldiers in an elevator...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés