Előfizetői tartalom

Putyin több posztszovjet országot üdvözölt, üzent Ukrajna népének is

Portfolio
Üdvözletet intézett a második világháborúban aratott győzelem 77. évfordulója alkalmából Vlagyimir Putyin orosz elnök Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Azerbajdzsán, Örményország, Moldova, Tádzsikisztán, Üzbegisztán, Türkmenisztán, a georgiai szakadár Abházia és Dél-Oszétia, valamint az ukrajnai szakadár donyecki és luhanszki "népköztársaság" vezetéséhez és népéhez, továbbá Georgia és Ukrajna népéhez.

A Kreml honlapján vasárnap közzétett üzenetében Putyin rámutatott, hogy ez a nap a nácizmust "mérhetetlen áldozatok és megpróbáltatások árán" legyőző katonák és hátországi dolgozók iránti háláé és tiszteleté. Az orosz vezető közös kötelességnek nevezte a nácizmus újjáéledésének megakadályozását. Hangsúlyozta, hogy meg kell őrizni és tovább kell adni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés