Előfizetői tartalom

Trükkös, ravasz csapdát állított Putyin a külföldi harcosoknak szánt halálos ítélettel?

Portfolio
Tegnap halálra ítélt a nemzetközileg nem elismert „Donyecki Népköztársaság” (DNR) törvényszéke két brit és egy marokkói állampolgárt, amiért az ukrán fegyveres erők kötelékén belül az orosz haderő ellen harcoltak. Orosz források szerint az egész valójában arra megy ki, hogy egyfajta jogi csapdát állítsanak a nyugati országoknak, elsősorban Nagy-Britanniának, melynek végeredménye az lenne, hogy London elismeri a szakadár terület önállóságát.

A szakadár Donyecki Népköztársaság bírósága tegnap halálbüntetésre ítélt három, ukrán hivatásos katonakánt harcoló külföldi önkéntest, a 28 éves brit Aiden Aslint, a 48 éves brit Shaun Pinnert, illetve a marokkói Szaadun Brahimot. Kapcsolódó cikkünk 2022. 06. 09. Az orosz szakadárok halálbüntetésre ítélték az Ukrajnában elfogott három külföldi önkéntest ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés