Előfizetői tartalom

Két éven belül eltűnhet Ukrajna a térképről – üzente a volt orosz elnök

Portfolio
Az orosz-ukrán háború kitörése óta számos erős megjegyzést tett a volt orosz elnök (képünkön balra) Ukrajna és a Nyugat kapcsán, de a mai talán mindegyiken túltesz, mert abban gyakorlatilag azt pedzegette, hogy két éven belül eltűnhet a térképről Ukrajna. Dmitrij Medvegyev volt államfő kijelentésére a Kreml szóvivője is reagált ma, aki azt hajtogatta, hogy Ukrajnának tényleg nagy gondjai vannak és mivel nem hajlandó engedni, ez nem sok jóval kecsegtet a jövőjét illetően.

Még a háború kitörése előtti napokban leállították a németek az Északi Áramlat 2-t, erre reagálva azzal fenyegetőzött Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, hogy majd rendkívül magas lesz a gázár, és ez gondot fog okozni Európában, aztán ez a 2 ezer eurós extrém árszint ki is alakult pár napon belül. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 22. Elképesztő gázárat fog fizetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés