Előfizetői tartalom

Szabályosan összeomlott Joe Biden népszerűsége - Súlyos helyzetbe került az elnök a sorsdöntő választás előtt

Donald Trump elnök minden idők harmadik legnépszerűtlenebb amerikai elnökeként hagyta ott a Fehér Házat 2021 elején; utódja és riválisa, Joe Biden elnök pedig szépen halad afelé, hogy még a hírhedt republikánus ex-elnököt is megelőzze. Joe Biden elnök ugyanis még az aggregált pollok szerint is népszerűtlenebb már, mint Donald Trump, és bár még sok víz lefolyik a Dunán a következő elnökválasztásig, az idén novemberben esedékes időközi választásokon ez nem sok jót jelent a Demokrata Párt esélyeire nézve.

Bár az év elején úgy tűnt, az ukrajnai háború és az oroszokkal szembeni kemény fellépés fordítani tud Joe Biden elnök afganisztáni kivonulás óta folyamatosan romló népszerűségi mutatóin, a begyűrűző infláció, az elszálló üzemanyagárak és a szakadozó tőzsdék miatt ismét gyorsan romlani kezdett a helyzet. Bár egyes pollok már régóta Donald Trump alá mérik Joe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés