Előfizetői tartalom

Putyin inkább hokizni ment, ahelyett, hogy Bidennel tárgyaljon a békéről

Portfolio
Sosem látott részletességű beszámoló szivárgott ki egy Emmanuel Macron francia és Vlagyimir Putyin orosz elnök közt lezajlott telefonos beszélgetésről a brit médiában. A beszélgetés négy nappal az orosz invázió kezdete előtt zajlott, a két vezető ritka közvetlen hangnemben kommunikál egymással. A beszélgetés során több nagyon érdekes kijelentés is elhangzott, például az, hogy Macront nem érdekli az orosz szeparatisták véleménye, viszont tartott az ukrán provokációtól, Putyin pedig inkább jéghokizni ment ahelyett, hogy egy Joe Biden amerikai elnökkel való találkozóról egyeztessen.

A Putyin és Macron közti, február 20-án lezajlott beszélgetést a francia elnöki stáb rögzítette, várhatóan csütörtökön lejátsszák az egészet a France 2 TV-n. A brit Telegraph és Daily Mail viszont a műsor előtt cikket készített a beszélgetés tartalmáról. A brit lapok azt írják, hogy Putyin és Macron végig tegeződtek és közvetlen hangnemben beszéltek egymással....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés