Előfizetői tartalom

Szupermodern tankot mutatott be Amerika egyik legfontosabb szövetségese

A dél-koreai Hyundai-Rotem cég bemutatta új generációs harckocsijának, az NGMBT (New Generation Main Battle Tank)-nek új prototípusát. Az NGMBT újabb bizonyítéka annak, hogy az Amerika-szövetséges katonai nagyhatalmak közt új lendületre kapott a harckocsik fejlesztése, hiszen az elmúlt bő egy hónapban szinte egymást érték a bejelentések újfajta harckocsi-típusokkal kapcsolatosan.

A Hyundai-Rotem NGMBT felépítése alapjaiban megegyezik a modern harckocsikéval: a sofőr a páncéltest elejében foglal helyet, a jármű tornya pedig a test hátsó felére került. Az NGMBT háromfős legénységgel fog harcolni: egy sofőr, egy parancsok, és egy fegyverkezelő kap helyet a járműben. Arról, hogy a kezelőszemélyzet minden tagjának harcállása a járműtestben lesz-e kialakítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés