Előfizetői tartalom

Elsöprő győzelem? Totális összeomlás? Bukik Putyin? Mindegy, mi lesz, ez a háború most már örökké fog tartani

Leállítja Vlagyimir Putyin az Ukrajna elleni offenzívát, ha elfoglalta az orosz haderő Donyec-megyét? Visszaveszi az ukrán haderő Herszont, majd az Azovi-tengert és kiűzi az oroszokat Ukrajnából? Netán kiderül, hogy igazak Vlagyimir Putyin egészségéről terjedő abszurd pletykák és tényleg átadja hamarosan a hatalmat az orosz vezető? A reális forgatókönyvek mellett számos vágyvezérelt elmélet is kering azzal kapcsolatosan, hogy pontosan milyen körülmények között érhet majd véget az orosz-ukrán háború; a rossz hírünk viszont az, hogy a konfliktus a közeljövőben szinte biztosan nem zárul le, és még egy békeszerződés sem jelent hosszú távú garanciát a fegyvernyugvásra.

Már remény sincs a békére Orosz szakadár Ukrajnában, a polgárháború idejében egy Konkursz páncéltörővel. Forrás: Mstiszlav Csernov via Wikimedia Commons Bár szinte azonnal tárgyalni kezdtek az oroszok és ukránok a február 24-én indult invázió első napjai során egy esetleges fegyverszünetről, a Kijev elleni orosz támadás kudarca, majd a bucsai mészárlás felderítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés