Előfizetői tartalom

Szupermodern katonai helikoptert villantott az Egyesült Államok - Tényleg olyan jó, mint mondják?

Az amerikai Bell Trextron aeronautikai vállalat a napokban bemutatta a Bell 360 Invictus támadó/felderítő helikopter első prototípusát. A két pilótával repülő helikopter a tervek szerint a legmodernebb elektronikai felszereléssel, és moduláris, drónok indítására is alkalmas fegyverrendszerrel lesz ellátva, ugyanakkor rendkívül olcsó lesz.

A jövő harci helikoptere Az Egyesült Államok 2018-ban hirdette meg a FARA (Future Attack Reconnaissance Aircraft – Jövő Támadó és Felderítő repülőgép) projektet, melynek keretében a szintén Bell Trextron által gyártott, ’60-as évek óta szolgáló OH-58 Kiowa könnyű helikopter utódját kívánták megtalálni. OH-58D Kiowa Warrior helikopter Irakban. Forrás: US Army via...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés