Előfizetői tartalom

Putyin tárgyalna Ukrajnáról, közben máshol is izzik a feszültség - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Gerhard Schröder, volt német kancellár és Vlagyimir Putyin barátja szerint az orosz elnök tárgyalásos megoldást szeretne az ukrajnai háborúra. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazahívja külföldről az összes ukrán katonát. Gabonaszállító hajók indultak útnak Odesszából. Közben a világ túloldalán, a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg többnapos hadgyakorlattal ijesztgeti Tajvant, mely eseményeknek közvetett hatása az ukrajnai háborúra is lehet. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. augusztus 04. 18:27 Megosztás Kína segítségére siet Putyin, ha háború lesz? - Szembeszállna Amerikával a Kreml urának szövetségese Vlagyimir Putyin segítségére siet Kínának, ha az háborút indít Tajvanért, fogadkozik a befolyásos orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés