Előfizetői tartalom

Megdöbbentő részletességű beszámolót tett közzé az amerikai hírszerzés az orosz-ukrán háború előestéjéről

A Washington Post soha nem látott részletességű beszámolót tett közzé az ukrán-orosz konfliktusról, melyben részletesen kifejtik a NATO tagállamok titkosszolgálatai, valamint az ukrán államvezetés közötti kommunikációt a háborút megelőző hónapokban. Az első, orosz inváziós tervekről szóló információmorzsáktól a február 23-i támadás pillanatáig követhetjük végig az eseményeket.

Egy napsütéses októberi reggelen Amerika legfelsőbb hírszerzési, katonai és diplomáciai vezetői az Ovális Irodába vonultak, hogy sürgős megbeszélést folytassanak Biden elnökkel. Egy szigorúan titkos hírszerzési elemzéssel érkeztek, amelyet újonnan szerzett műholdképek, lehallgatott kommunikáció és emberi források alapján állítottak össze, és amely Vlagyimir Putyin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés