Előfizetői tartalom

Zajlik a déli ukrán ellentámadás, de közben Oroszország is támad keleten – Háborús híreink szombaton

Portfolio
Ukrajna a hét elején ellentámadást indított a déli Herszon megyében, az offenzíva ugyanakkor egyelőre megtorpanni látszik, és jelentős veszteségeket szenvedtek az ukrán erők. Az ukrán vezérkar péntek esti bejelentése szerint sikeres célzott csapásokat mértek orosz létesítményekre és csapatokra a zaporizzsjai atomerőmű közelében. Az erőműben jelenleg a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség szakértői vizsgálódnak. A Donbaszban és Harkiv környékén ellenben az orosz támadás folytatódik.

2022. szeptember 03. 18:54 Megosztás Megint elszállhatnak a gázárak az újabb orosz lépés után Akár az augusztusban látott csúcsokat is visszatesztelheti a földgáz világpiaci ára azt követően, hogy az oroszok pénteken bejelentették, hogy a tervekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés