Előfizetői tartalom

Nem várt helyen robbant be az ukrán ellentámadás: eddig úgy tűnik, igencsak jól halad a dolog

Miközben az ukrán haderő küszködik a Herszon térségében zajló offenzívával, nagyon úgy tűnik, hogy a Harkiv megyében indított meglepetés-támadás sokkal eredményesebben halad. Az ukránok több települést is felszabadítottak Balaklija térségében, illetve betörtek magába a városba is. A cél alighanem az orosz hídfőállásként használt Izjum visszafoglalása lehet.

Tegnap írtunk arról, hogy úgy tűnik, az ukránok a herszoni ellentámadással párhuzamosan Harkiv megyében, Ukrajna északkeleti csücskében is ellentámadást indítottak. Több felvétel is előkerült azóta, ami bizonyítja, hogy valamilyen offenzíva tényleg folyamatban van ott, ráadásul eddig úgy tűnik, kifejezetten jól haladnak a dolgok. Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 06. Lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés