Előfizetői tartalom

Nagy bejelentésre készül Putyin – Három lehetséges témakör, amely hatással lehet a globális helyzetre

A Kreml sajtóosztálya csütörtök délután jelentette be, hogy pénteken, helyi idő szerint délután három órakor (magyar idő szerint délután 2-kor) Vlagyimir Putyin orosz elnök beszédet fog intézni népéhez. De milyen témákat is érinthet az orosz államfő, és ezek milyen hatással lehetnek az ukrajnai háború lefolyására? Nézzük.

Az elmúlt egy hét eseményei alapján három fő témakört jelölhetünk meg, amelyeket Putyin beszédében megemlíthet: 1. Szinte biztosra vehetjük azt, hogy a fő téma az ukrajnai "népszavazások" kérdésköre lesz. Az orosz adatok szerint a négy érintett megyében (Donyeck, Luhanszk, Herszon, Zaporizzsja) bőven 80% fölött volt azon szavazatok száma, amelyek az Ukrajnától való elszakadást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés