Előfizetői tartalom

Ez már a vég? – Az egész háborút eldöntheti, mit lépnek az ukránok Putyinék eddigi legnagyobb kudarcára

Ahogyan azt korábban sejteni lehetett, az orosz csapatok visszavonulnak a Dnyeper folyó nyugati partjáról. Eltérő információk láttak napvilágot arról, hogy pontosan hogyan is áll a visszavonulás, ahogyan arról is, hogy pontosan merre is járnak most az ukrán csapatok. Valami azonban biztos: hatalmas lehetőség mutatkozik Kijev számára arra, hogy az egész háború irányát megváltoztathassák.

Teljes evakuáció? Az orosz állami média a mai napon bejelentette, hogy a Dnyeper nyugati oldaláról az összes katonát, és hadianyagot sikerrel visszavonták a folyó orosz kézen lévő partjára, ráadásul veszteségeket sem szenvedtek. Az orosz kijelentést érdemes komoly fenntartásokkal kezelni: nem lehet biztosra megállapítani ugyan azt, hogy pontosan mennyi katona, és hadianyag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés