Előfizetői tartalom

A lengyelek is a magyar kormányra támadtak Brüsszelben

Folynak az egyeztetések az Európai Bizottság tizedik szanckiós csomagjáról, Magyarország pedig már kerékkötővé vált, mert kilenc büntetendő orosz oligarcha nevének levételét kéri a tiltólistáról. A varsói kormány viszont nem teljesítené a magyarok követelését, hivatalos tiltakozást adta be az Orbán Viktor vezette kabinet kérése ellen. Ez az eddigi legerősebb konfliktus a felek között.

Az Európai Bizottság megkezdte az informális tárgyalásokat a tagállamokkal a tizedik szankciócsomagról, amellyel Oroszországot sújtanák az ukrajnai háború miatt. A hétvégén a brüsszeli testület megbeszélésekre hívja az uniós nagyköveteket, amelyen ismertetik majd az új büntetőintézkedésekkel kapcsolatos elképzeléseket. Az idő is szorítja az unió végrehajtó testületét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés