Előfizetői tartalom

Mozgolódik Oroszország, Ukrajna újabb támadástól tart - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Orosz rakétatámadás ért egy lakóépületet a donyecki Kramatorszk városban, legalább két civil meghalt. Bahmut térségében nyomulnak előre az oroszok, a védők csupán egyetlen utánpótlási útvonalat ellenőriznek. A Human Rights Watch felszólította Ukrajnát, hogy vizsgálják ki a taposóaknák használatát az ukrán haderőben, amely tiltott fegyvernek minősül. Ukrajna szerint Oroszország támadásra készül Zaporizzsja megye ellen. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború szerdai aktualitásaival.

2023. február 02. 19:04 Megosztás Ismét óriási összeget kap Kijev a békekeretből Az Európai Unió Tanácsa az Európai Békekeretből származó további 500 millió euró (mintegy 200 milliárd forint) értékű katonai támogatásról állapodott meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés