Előfizetői tartalom

Bemondta Medvegyev, hol kellene húzódnia Oroszország új határainak

Portfolio
Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök és miniszterelnök, a Biztonsági Tanács mostanában kommunikációs főhéjaként funkcionáló elnökhelyettese Telegram-oldalán azt írta, az egyetlen módja, hogy Oroszország tartós békét teremtsen Ukrajnában, hogy saját határait minél messzebbre tolja ki, akár a lengyel határig – írja a The Guardian.

Medvegyev szerint az orosz katonák a háború egy éve alatt az orosz nép megvédéséért és a neonácizmus gyökereinek kiirtásáért küzdöttek. Győzni fogunk. Mindannyian azt akarjuk, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen. És ez a nap eljön majd. Vissza fogjuk szerezni területeinket – írta Medvegyev. Ezután „nehéz és feszült” béketárgyalások fognak következni – folytatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés