Előfizetői tartalom

Pressman: nem létezik sem „béketábor”, sem „háborús tábor”

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a háború évfordulójára küldött üzenetében biztosította Ukrajnát országa támogatásáról és együttérzéséről. David Pressman megköszönte Magyarországnak is, hogy határain fogadta a konfliktus elől menekülőket. Viszont kifogásolja, hogy Orbán Viktor kormányfő évértékelőjében míg bírálta az Egyesült Államok több tisztviselőjét a háború miatt, Vlagyimir Putyin felelősségét nem említette.

Az Egyesült Államok és európai szövetségeseink több harminc éve küzdünk egy békés, egységes és szabad Európáért. Sok ország, köztük Magyarország is részesedhetett a közös sikerekből, amelyek lépésről lépésre vezettek el ennek az álomnak a megvalósításához - kezdte a háború egyéves évfordulója alkalmából a magyarokhoz címzett videóüzenetében David Pressman...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés