Előfizetői tartalom

Az amerikai külügyminisztérium súlyos kritikát fogalmazott meg Magyarországgal szemben

Antony J. Blinken amerikai külügyminiszter közzétette az emberi jogi gyakorlatokról szóló 2022-es országjelentéseket. A Magyarországról szóló elemzésben súlyos problémákról írnak, így az igazságszolgáltatás helyzeténél is hiányosságokat tártak fel, de aggályosnak tartják, hogy a magyar kormány a magas szintű, politikai kapcsolatokat érintő korrupció ellen nem lép fel.

Hétfőn tette közzé az Egyesült Államok az egyes országok emberi jogi helyzetéről szóló jelentéseit, így Magyarország értékelését is. 1976 óta a Kongresszus előírásának megfelelően adja ki a washingtoni külügyminisztérium az emberi jogi gyakorlatokról szóló országjelentéseket, amelyek a nemzetközileg elismert emberi jogok helyzetével foglalkoznak az Egyesült Nemzetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés