Előfizetői tartalom

Hivatalosan is a NATO tagja lett Finnország, több mint kétszeresére nőtt a NATO–orosz határ – Háborús híreink kedden

Portfolio
Finnország kedden hivatalosan is a NATO 31. tagállamává vált, ezzel a katonai szövetség tagjai és Oroszország közötti határ eddigi 1215 kilométeres hossza 1340 kilométerrel nő meg, vagyis több mint kétszeresére bővült. A Kreml bejelentette, hogy válaszul megerősítik az Oroszország északnyugati területén állomásozó csapatokat. A Wagner csoport csapatai vasárnap elfoglalták Bahmut központját, Jevgenyij Prigozsin a városháza épületére kitűzte az orosz zászlót a Szentpéterváron merényletben meggyilkolt orosz katonai blogger, Makszim Fomin nevével.

2023. április 05. 06:23 Megosztás Szerdai tudósításunk Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó szerdai tudósításunkat itt tudjátok nyomon követni: Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 05. Megduplázódott az orosz-NATO határ, ellentámadásra készülhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés