Előfizetői tartalom

Fehér házi tudósító: az Egyesült Államok szankciókat vet ki magyar magánszemélyekre

Jennifer Jacobs, a Bloomberg fehér házi tudósítója több forrásra hivatkozva a Twitteren arról számolt be, hogy több magyar magánszemélyre szankciókat vethet ki az Egyesült Államok. A hírügynökség beszámolójában egy banki vezetőre is utaltak, mint lehetséges érintett. Mindez megerősítheti a héten megjelent magyar sajtóhíreket, mely szerint David Pressman budapesti amerikai nagykövet szerdán jelent be büntetőintézkedéseket.

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége szerda délután tart sajtótájékoztatót, és magyar sajtóhírek szerint több magán személy elleni szankciókat jelenthetnek. A Bloomberg két tudósítója, különböző forrásokból is úgy értesült, hogy valóban ezt közli majd David Pressman nagykövet, ahogy azt korábban a 444 és a hvg.hu is felvetette. Scoop: US may soon sanction...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés