Előfizetői tartalom

Orbán Viktor mondatát forgatta ki a Kreml

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli interjújában beszélt arról, hogy Ukrajna államigazgatásának és közszolgáltatásainak fenntartásában fontos az Európai Unió támogatása. Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint ez egy bátor kijelentés, és a Nyugatnak fel is kell hagynia Kijev segítésével, mert akkor véget érhet a háború.

Orbán Viktor reggeli rádióinterjújában szerint az európai gazdaság a végtelenségig nem tudja fizetni Ukrajna működését, mivel az ország működése a háború miatt szinte ellehetetlenült, a gazdaság megállt. "Fizetjük az ukrán nyugdíjakat, számlákat, fenntartjuk a közintézményeket, az egészségügyet, az oktatást. És ezek hatalmas összegek, több tízmilliárd euró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés