Előfizetői tartalom

Újabb értékes orosz fegyverek kötöttek ki Amerikában? Nem, itt valami nagyon nem stimmel

Röviddel azután, hogy fotók jelentek meg egy orosz T-90-es harckocsiról az amerikai Louisiana államból, újabb érdekes képek jöttek, ezúttal Ohióból, melyen látszólag szovjet légvédelmi rendszerek: Sz-300-asok és TOR-1M rakétaindítók láthatók egy vasúti szerelvényen. Gyorsan világossá vált, hogy ezek a technikai eszközök nem az ukrajnai háborúból származnak, sőt, még csak nem is valódi fegyverek: az Egyesült Államok saját maga gyártotta le ezeket a maketteket. De vajon milyen célt szolgálnak ezek az eszközök valójában? Nézzük.

Nemrég pár fotó jelent meg az amerikai Ohióban található Bellevue egyik vasútállomásáról. A fényképeket egy Joseph Zadeh nevű vonatrajongó készítette egy vasúti szerelvényről, melyen látszólag orosz Sz-300-as és TOR-1M típusú légvédelmi rakétarendszerek indítójárművei láthatók, valamint feltűnik mellettük egy 30N6E típusú radarrendszer is. Bár nagyon élethűre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés