Előfizetői tartalom

Hatalmas pofont kapott a héten Oroszország – Ez mégis hogy történhetett meg?

Hétfő délután az ukrán oldalon harcoló orosz szakadárok Kozinkánál meglepték az orosz határőrséget, és több kilométer mélyen behatoltak Oroszország területére. A hétfői támadást kedden több forrás szerint kettő újabb követte Kozinkától keletre. Az akció számos olyan hiányosságra rámutatott, melyet az orosz hadvezetésnek sürgősen kezelnie kell. Nézzük, melyek ezek.

Mit csinált a hírszerzés? Bármennyire is meglepetésként érte a kormányhű orosz erőket a szakadárok támadása, ez nem volt előjel nélküli. A Szabad Oroszország Légió egy múlt vasárnap közzétett videóban konkrétan bejelentette azt, hogy megkezdik Oroszország felszabadítását. On May 22, 2023 volunteers from the Russian Volunteer Corps (RVC) and the Freedom of Russia Legion...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés