Előfizetői tartalom

Megszólalt a Wagner-vezér az orosz állam tönkretételéről, az orosz alakulatok egymás közötti összecsapásáról

Portfolio
Jevgenyij Prigozsin orosz zsoldosvezér szombati beszédében kijelentette, hogy a Kreml frakciói tönkreteszik az államot azzal, hogy megpróbálnak viszályt szítani közte és a csecsen harcosok között. A két szövetséges egység közötti összecsapás végül elmaradt, köszönhetően többek között Vlagyimir Putyin fellépésének - számolt be róla a Reuters.

Jevgenyij Prigozsin, a Bahmutot elfoglaló Wagner zsoldoscsoport vezére kijelentette, a közte és a csecsen harcosok közötti vita megoldódott, köszönhetően többek között Vlagyimir Putyin fellépésének. Ezt a vitát mostanra rendezték, de a Kremlben zajló belharcok megnyitották Pandora szelencéjét - mondta Prigozsin. A zsoldosvezérnek korábban is volt vitája az orosz védelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés