Előfizetői tartalom

Titkos találkozót tartottak a világ kémfőnökei, de váratlan dolog történt - Nyakunkon az évtized hírszerzési botránya?

Titkos találkozót tartottak Szingapúrban a világ legbefolyásosabb kémfőnökei. Az egyeztetésen olyan rivális nagyhatalmak is részt vettek, mint az Egyesült Államok, Kína és India, Oroszország azonban nem volt jelen. A találkozó nem csupán azért volt érdekes, mert a jelenlegi, feszült geopolitikai helyzetben is megtörténhetett, hanem mert a profi hírszerzők által, teljes titoktartás mellett szervezett esemény ténye öt forrásból is nyilvánosságra került. Mindezek alapján nagyon érdekes konklúziókat lehet levonni a világ hírszerzési szerveinek politikai belső politikai dinamikájáról, illetve Oroszország megváltozó geopolitikai szerepéről.

Éves kémgyűlés Nemrég kiderült, hogy teljes titoktartás mellett, minden évben összeülnek a világ legbefolyásosabb kémfőnökei. Önmagában abban, hogy a világ legnagyobb gazdasági és katonai hatalmainak hírszerzői beszélgetnek egymással, semmi meglepő nincs, de mindenképpen érdekes, hogy a "szupertitkos" gyűlésről szóló információk most mégis megjelentek a fősodratú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés