Előfizetői tartalom

Mi most ez az iszonyatos feszültség a lengyel határon? Itt van a 3 legfontosabb válasz

Lengyelország jelentősen megerősíti a régóta feszült fehérorosz határszakaszt, jelenleg nagy mennyiségű katona és páncélozott jármű tart a régióba. A lengyel kormány attól tart, hogy a nemrég Fehéroroszországba telepített Wagner csoport valamilyen katonai akciót kísérel meg országuk ellen. Az orosz / fehérorosz kormány csak tüzeli az indulatokat: Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök explicit kimondta, hogy a Wagner csoport Lengyelországra feni a kését. Megválaszoltunk három fontos kérdést a mostani lengyel-belarusz krízissel kapcsolatosan.

1. Miért a feszültség? Od kilku dni na terenie województwa podlaskiego stacjonuje ponad tysiąc żołnierzy i prawie 200 jednostek sprzętu. Trwa operacja . To demonstracja gotowości sił zbrojnych na potencjalne zagrożenia oraz rozwijanie zdolności wojsk. #WojskoPolskie— Sztab (Generalny) July 24, 2023 Június 23-án fellázadt a Wagner csoport az orosz kormány ellen, majd egy napon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés