Előfizetői tartalom

Ez már tényleg nagyon súlyos: 641 év börtönbüntetéssel néz szembe Amerika volt elnöke

Nagyon jó esély van rá, hogy sok évtizedes börtönbüntetés vár Donald Trumpra, az Egyesült Államok előző elnökére. A politikus ellen három különböző büntetőeljárás keretein belül 78 vádpontot hoztak fel a napokban, összesen ezekre 641 év börtönbüntetést lehet maximálisan kiszabni. Az nem túl valószínű, hogy minden vádpontban bűnösnek találják a politikust, de néhány év a rácsok mögött is Trump politikai karrierjének végét jelenti. Annak, hogy lehet, hogy Trumpot letöltendő börtönnel sújtják, még Joe Biden sem igazán örülhet.

641 év börtönnel néz szembe Donald Trump A héten szövetségi szintű büntetőeljárásban vád alá helyezték Donald Trumpot, az Egyesült Államok 45. elnökét Washington kerületi bíróságán. A politikus ellen négy vádpontot hoztak fel, a volt ingatlanmágnás mind a négyben ártatlannak vallotta magát. Kapcsolódó cikkünk 2023. 08. 04. Bíróság elé állt Donald Trump, ártatlannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés