FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Új politikai nagyágyú robbant be Amerikában – Ő lehet Zelenszkij és Tajvan legrosszabb rémálma

Miközben nagyon úgy tűnik, Ron DeSantis floridai kormányzó elnökválasztási kampánya alaposan kezd kifulladni, új üstökös tűnt fel a Republikánus Párt egén, az indiai felmenőkkel rendelkező Vivek Ramaswamy személyében. A biotech-szektorból érkező, 38 éves vállalkozó nagyon sok mindenben hasonlít Donald Trumpra, külpolitika tekintetében azonban talán még merészebb, még megosztóbb intézkedéseket tenne, ha elnök lenne. Ukrajna elfoglalt területeit például odaadná az oroszoknak, átengedné Tajvant Kínának és arra is utalt, hogy csökkentené Izrael anyagi támogatását. Az amerikai szélsőjobb imádja Ramaswamy-t, a mainstream republikánusoktól viszont rengeteg salakot kap. Ramaswamy népszerűsége nagyot ugrott a pollokban, de valójában egyelőre kevés reális esély van arra, hogy ilyen ígéretek mellett elnök lesz a gyógyszeripari vállalkozóból.

2024 novemberében lesz a következő elnökválasztás Amerikában. A Demokrata Párt a nem túl népszerű Joe Bident indítja, Donald Trump pedig 641 év börtönnel néz szembe. Ennek fényében akárhogy is nézzük, reális esélyekkel indul a 47. amerikai elnöki posztért bárki a Republikánus Párton belül, aki nem Trump. Sokáig úgy tűnt, hogy Ron DeSantis floridai kormányzó lesz Donald...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés