Előfizetői tartalom

Egyetlen frappáns mondattal reagáltak Washingtonból Oroszország legújabb kiborulására

Portfolio
Oroszország tegnap és ma is számtalan aggódó, dühös és fenyegetőző közleményt adott ki azért, mert az Egyesült Államok pár napja bejelentette, hogy szegényített uránt tartalmazó lőszert küldenek az Ukrajnának adott Abrams-tankokhoz. Egy amerikai tisztségviselő úgy látja, ennek egyedüli célja az, hogy az oroszok nem akarják, hogy az ukránok jó fegyverekhez jussanak hozzá.

Ha ez tényleg zavarja az oroszokat, vonják ki a tankjaikat Ukrajnából” – mondta a Politicónak egy magas rangú amerikai tisztségviselő, aki név nélkül nyilatkozott. Arra reagált, hogy Oroszország ma és tegnap számtalan durva közleményt adott ki arról, hogy Amerika szerdán bejelentette: szegényített uránt tartalmazó lőszert adnak az Ukrajnának adott Abrams-tankokhoz. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés