Előfizetői tartalom

Jelentős előrehaladásról számolt be Ukrajna

Portfolio
A jelentések szerint az ukrán fegyveres erők jelentős előnyre tettek szert a keleti Donyecki területen és délen, Oroszország 18 hónapja tartó inváziója közepette. Az ukrán csapatoknak Avdijivka közelében sikerült elfoglalniuk a várostól délre fekvő Opytne falu egy részét, kihasználva, hogy az orosz erők egy szektorra összpontosítottak. A helyi katonai adminisztráció vezetője, Vitalij Barabash "dörgő támadó hadműveletnek" nevezte ezt, és megjegyezte, hogy a településen még mindig folynak a harcok.

Szeptember 10-én ukrán katonai tisztviselők jelentős előrehaladásról számoltak be a keleti Donyecki régióban és délen, azokon a területeken, amelyek az elmúlt 18 hónapban orosz invázió alatt álltak. Az ukrán erőknek sikerült elfoglalniuk ezeknek a régióknak egy részét, bizonyítva ezzel stratégiai erejüket az orosz erőkkel szemben. Az Avdijivka közelében lévő ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés