Előfizetői tartalom

Harmadik világháborúról beszél Zelenszkij, nehéz jóslat jött Amerikából - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Egy órás interjút adott Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Scott Pelleynek. Szerinte az oroszok a harmadik világháborút kockáztatják, ennek egyedül Ukrajna kitartása lehet ellenszere. Arról is beszélt, hogy mennyi lövedéket használnak el jelenleg a felek. Közben megszólalt Mark Milley, az Egyesült Államok haderejének vezérkari főnöke a konfliktussal kapcsolatban. „Nagyon magas lécet akar megugorni” Ukrajna azzal, hogy ki akarja űzni az összes orosz katonát területéről és „nagyon sok időbe fog ez telni” – vélte.

2023. szeptember 19. 06:15 Megosztás Keddi háborús híreink Keddi háborús híreinket itt érheti el: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 19. Hatalmas tisztogatás zajlik az ukrán katonai vezetésben, Kijevnek tovább kell várnia a német csúcsfegyverre - Háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés