Előfizetői tartalom

Négy nyelven beszélő, nyugaton tanult fiatalemberhez kerülhet a Wagner-csoport gyémántbirodalma

Portfolio
A Wagner orosz zsoldoscsoport újabban azzal kerül a hírekbe, hogy folyamatosan vesztik el a befolyási területeiket, mindenhonnan szorulnak vissza. A meggyengülés nagyban összefügg azzal, hogy a szervezet vezetése elhunyt egy Moszkva melletti repülőgépbalesetben. Most azonban elkezdtek szivárogni a nevek a csoport lehetséges új vezetőivel kapcsolatban.

A Közép-afrikai Köztársaságban újabban egyre nagyobb figyelmet kap egy bizonyos Dmitrij Szijti nevű férfi. A 34 éves orosz akkor került a figyelem középpontjába az országban, amikor kevesebb mint egy hónappal ezelőtt Jevgenyij Prigozsin gyanús körülmények között életét vesztette. Ettől kezdve ő lépett elő a Wagner zsoldoscsoport vezetőjévé a több milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés