Előfizetői tartalom

Nagyot alkotott az ékegyszerű orosz mérnöki tervezés: elképesztő jármű indulhat a frontvonalra

Portfolio
Régóta hangoztatott mém, hogy ahogy egy háború elhúzódik, úgy jelennek meg adott konfliktusban egyre és egyre egyszerűbb fegyverek, technikai eszközök. Az orosz mérnöki filozófia pedig a második világháború óta híres az egyszerű és hatékony megoldásokról. Most fotók jelentek meg egy újfajta orosz járműről, amely magában foglalja ezeket a gondolatokat.

Fotók, videók jelentek meg egy igazán egyszerű orosz járműről, mellyel lehet, hogy hamarosan elkezdik felszerelni az orosz katonákat. Egy könnyű, főleg teherszállító eszközről van szó, amely egy vezetőnek és egy utasnak ad teret, illetve talán néhányszáz kilónyi katonai felszerelés, ellátmány szállítására is alkalmas. Az eszköz semmilyen páncélvédettséggel, fegyverzettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés