Előfizetői tartalom

Kétszer is kilőtték már az ukránok az orosz fregattot, most újra vízen a Makarov

Portfolio
Az orosz Makarov admirális csatahajót eddig már két alkalommal is találatok érték az orosz-ukrán háború kirobbanása óta: először tavaly májusban érkeztek hírek egy rakétatámadásról, majd októberben dróncsapás érte a szevasztopoli kikötőben állomásozó hadihajót. Most visszatér a vizekre a Makarov – írja a Kyiv Independent.

Az elmúlt napokban heves vihar tombolt a Fekete-tenger északi partvidékén, de ez sem akadályozta meg Oroszországot, hogy aktív harci szolgálatba helyezze a Makarov admirális nevű fregattot. A Déli Katonai Körzet Telegramon közzétett beszámolója szerint november 27-től teljesít szolgálatot a csatahajó. Hozzátették – a korábbi támadásokra célozva – hogy a rakéták miatti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés