Előfizetői tartalom

Az abszolút vészforgatókönyv: mi vár ránk, ha az oroszok nyernek Ukrajnában, és Trump lesz az elnök?

Az elmúlt hetek során két, részletesebb elemzéssel is jelentkeztünk arról, hogy mi lesz, ha Oroszország győz Ukrajnában és foglalkoztunk azzal is, hogy mi lesz a világgal, ha ismét Donald Trump lesz az amerikai elnök. Most nézzük meg, mi lesz, ha megvalósul a nyugat-európai politikusok számára abszolút vészforgatókönyvként kezelt kimenetel: az oroszok győznek Ukrajnában, miközben Donald Trump ül az amerikai elnöki székben.

A vészforgatókönyv Idén elnökválasztás van az Egyesült Államokban, a legfrissebb pollok szerint fej-fej mellett áll Joe Biden jelenlegi és Donald Trump volt elnök. Abszolút nem kizárható, hogy a két rendkívül népszerűtlen és megosztó elnök párharcából ezúttal Donald Trump kerül ki győztesen, vagyis 2025 és 2029 közt ő vezeti majd az Egyesült Államokat. Arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés