Előfizetői tartalom

Ukrán hírszerzés: furcsa dolgokat csinált az FSzB a tegnap lezuhant Il-76-os körül

Portfolio
Eredetileg orosz politikai és katonai vezetőket szállított volna az orosz Il-76-os katonai repülőgép, amely lezuhant tegnap az ukrán határhoz közel, de az FSzB az utolsó pillanatban arra kérte az utasokat, hogy válasszanak más szállítási módszert – állítja Andrij Juszov, az ukrán katonai hírszerzés, a HUR vagy GUR szóvivője.

Tegnap lezuhant az ukrán határ menti Belgorod régióban egy orosz Il-76-os közepes többcélú katonai repülőgép, Moszkva szerint a gépet az ukrán légvédelem lőtte le és 65 ukrán hadifoglyot szállított. Andrij Juszov, az ukrán katonai hírszerzés, a HUR vagy GUR szóvivője arról beszélt az ukrán sajtónak: információi szerint az orosz gép eredetileg katonai és politikai vezetőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés