Előfizetői tartalom

Interjút adott Tucker Carlsonnak Vlagyimir Putyin - Komoly témákat említett meg az orosz elnök

Donald Trump amerikai elnök bukása után hamarosan Tucker Carlson is kiesett a republikánus elit kegyeiből. A jobboldali Fox News egykori tudósítóját kirúgták munkahelyéről, azóta pedig saját blogján beszél vadabbnál vadabb elméleteiről. Állhatatosságát ugyanakkor nem érheti kritika, ő az első nyugati sajtós, akinek a háború kirobbanása óta interjút adott Vlagyimir Putyin orosz államfő, maratoni, két órás hosszúságban, ahol az ukrán történelem orosz értelmezésétől a mesterséges intelligenciáig számos téma szóba került.

Az orosz elnök az interjú kezdetén egy rövid történelemleckét ad az amerikai riporternek Oroszországról, melyben többek között elmondja, hogy Lengyelország összejátszott Hitlerrel Csehszlovákia felosztásában, a Szovjetunió pedig végül azért szállta meg Lengyelország keleti felét, hogy segíteni tudjon Prágának. Putyin meglátása szerint ukrán nép, illetve Ukrajna soha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés