Előfizetői tartalom

Navalnij: "Ha megölnek, az azt jelenti, hogy hihetetlenül erősek vagyunk"

Portfolio
"Ha úgy döntenek, hogy megölnek engem, akkor az azt jelenti, hogy hihetetlenül erősek vagyunk, és ezt az erőt ki kell használnunk, és nem szabad feladnunk. Nem vagyunk tisztában azzal, hogy valójában mennyire erősek vagyunk" - mondta 2022-ben a tegnap börtönben elhunyt orosz ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij. Halálával a nyugati vezetők az orosz elnököt és rezsimét vádolják. Bizonyíték nincs arra, hogy Navalnijt megölték, de a feltételezés nem alaptalan.

Alekszej Navalnij egy 2022-es, a CNN által forgatott dokumentumfilmben elhangzott szavai az orosz ellenzéki vezető tegnapi halála után újra virálissá váltak. A dokumentumfilmben azt mondta: Valami nagyon nyilvánvaló dolgot kell mondanom nektek. Nem adhatjátok fel! A Sky News több idézetet is összeszedett Navalnijtól emlékezvén Navalnij üzeneteire. Az ukrajnai háborúról úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés