FONTOS Háborús eszkaláció, egyelőre szóban
 
Előfizetői tartalom

Háború ide vagy oda, Putyinnak egy sokkal nagyobb kihívással kell megküzdenie

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban állandóan felmerül, hogy Oroszország egyszerűen túl nagy és túl népes ahhoz, hogy egy anyagháborút elveszítsen. Az kétségtelen, hogy Moszkva – minden számítás szerint – ellenőrzi a legtöbb területet a világon, viszont a lakosságszám tekintetében még éppen befér az első tízbe. A jövőben viszont ez is megváltozhat, a vezetés pedig már belátta, hogy tennie kell valamit a születésszámok felpörgetéséért.

Vlagyimir Putyin orosz elnök egyre határozottabban próbálja meggyőzni az orosz lakosságot, hogy több gyerek vállalásával járuljanak hozzá az ország jövőjének biztosításához. Az orosz családoknak legalább két gyermeket kell vállalniuk a nemzet etnikai fennmaradása érdekében, és három vagy több gyermeket, ha fejlődni és gyarapodni akarnak – mondta február 15-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés