Előfizetői tartalom

Hatalmas kihívással kell megbirkóznia most Putyinnak: visszatérhet a Szovjetunió szétesése utáni instabilitás?

Portfolio
Hatalmas vihart kavart Oroszországban a pénteki terrortámadás, számos verzió kering az országban. Ennél is aggasztóbb lehet a Kreml számára, hogy a Vlagyimir Putyinról alkotott erős vezető képe megroppanhat a lakosság szemében. Sokan már az 1990-es években tapasztalt instabil állapotok visszatérésétől tartanak – számolt be a The Wall Street Journal.

A pénteki oroszországi terrortámadás előtt az amerikai hatóságok nyílt figyelmeztetést küldtek Moszkvába, amely szerint merénylet készülődik. A felhívást Vlagyimir Putyin elutasította, és arra szólította fel az orosz hatóságokat, hogy az ukrán kémek elhárítására koncentráljanak. Péntek este aztán négy fegyveres tört be az orosz főváros mellett található krasznogorszki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés